Sider

mandag den 29. april 2013

Hemmelig penneven - #2

Jeg elsker at modtage små pakker og breve med posten. Ekstra hyggeligt er det når man ikke helt er klar over indholdet. Sådan var det i dette tilfælde, hvor gaven var fra min hemmelige penneven. En leg som karina satte igang.
Nu er tiden kommet, hvor jeg vil afsløre, hvad jeg fik af min hemmelige penneven. Emilie sendte mig disse fine pakker og det er jo en drøm af en gave. Noget jeg rigtig kan bruge og hygge mig med.


 Det må da siges at være nogle fine gaver

 Noget jeg kan være kreativ med

En ting der gør en glad på en dårlig dag 

En ting der sætter tankerne igang - spillet er allerede taget i brug 

 En herlig pakke der repræsentere hende, den skal der nok blive brug for

Og sidst men ikke mindst lidt håndlavet karma

Selv sendte jeg disse pakker afsted til Christina, men da jeg ikke er sikker på at hun endnu har modtaget den, holder jeg det hemmeligt lidt endnu.


lørdag den 27. april 2013

hemmelig penneven #1

I dag skulle være dagen hvor vi afslørede gaven fra vores hemmelige penneven. Jeg har endnu tilgode at se min gave da den sikkert er kommet med posten i dag. Når jeg får den at se skal jeg nok vise den til jer.  Så har jeg også det længere tid til at glæde mig.
Min gave til min penneven er desværre ikke nået frem, men jeg håber at Christinna stadig er med på legen, selvom hun får lov at vente.

søndag den 21. april 2013

Gave lavet i SFoén

Der er nu gået 3 uger siden Rebecca startede i mini SFO. Det er gået over alt forventning og hun glæder sig til at komme der hen. Det har været et gensyn med gamle venner, som allerede startede sidste år. De har virkelig fundet hinanden igen.
Hun snakker meget om værkstederne, selvom det ikke er der hun har brugt mest tid. Hun har dog lavet en lille ting i træværkstedet. Det er blevet til denne fine bordskåner som allerede er blevet taget i brug.




lørdag den 20. april 2013

Kridt grafitti

Da jeg var nede med skraldespanden opdagede jeg, at der er tegnet med kridt på vindue, dør og på bygningen. Jeg blev lidt irriteret, for jeg vidste at det kun kunne være Rebecca og hendes veninde, de havde nemlig kort forinden fået lov at tage kridtet med ud.
Uheldigvis var de ikke inde, men da de kom spurgte jeg roligt om de fik tegnet med kridt og hvor de havde tegne. På fliserne sagde de. Så spurgte jeg om de havde tegnet andre steder og det havde de. Efter at have spurgt lidt ind fik jeg det svar jeg ønskede, ja de havde tegnet på huset og vinduerne. Jeg bad begge piger komme med mig ud i køkkenet. Her blev de udstyret med svampe, klude og noget vand. Så var det bare om at komme i gang med at vaske væggene ned.
I starten syntes de det var rigtig hyggelig, men da de begyndte at blive våde og kolde var det ikke længere så morsomt.



fredag den 19. april 2013

Små søde kaktusser

I går da jeg kom hjem fra arbejde, lå der den sødeste lille pakke til mig. Pakken var fra Cecilie med bloggen thefunkyfox. Jeg har nemlig været så heldig at vinde hendes give away. I pakken var disse to kaktusser, er de ikke fine. - De er meget sødere i virkligheden.
Rebecca er ret misundelig. Både fordi hun aldrig får pakker og fordi hun mener de skal ind på hendes værelse.
Jeg kunne godt tænke mig selv at forsøge at hækle et par stykker, er dog lidt i tvivl med hensyn til mine hækle færdigheder.





torsdag den 18. april 2013

Ny jersey kjole luftes i forårs vejret

I går eftermiddag var vi ude at nyde det dejlige forårs vejr. Rebecca i sin nye kjole, Den lå færdig til hende da hun stod op om morgenen. Den blev godkendt og kom på med det samme, den skulle da på i skole - før skole.
Kjolen drillede mig lidt, dels fordi jeg kun havde en ide og ikke et mønster. Da jeg endelig fandet et mønster til en hætte bluse der kunne bruges, blev stoffet klippet og syet sammen. Desværre viste det sig at den var alt for stor i halsen. Hmm, overvejede om den skulle laves om til en nederdel. Det nåede jeg heldigvis ikke. Istedet blev kjolen lidt kortere og der blev lavet en ny hals udskæring. Det blev til et helt nyt mønster, så jeg kunne lige så godt have kastet mig ud i det fra starten af. Nu hvor mønsteret er på plads, bliver det nok ikke den sidste af denne model jeg har lavet.
Hjemme efter endt skoledag, blev hulahop ringene fundet frem. Vi fik rigtig hygget i solen og jeg fik taget nogle billeder af en syngende og dansende model i kjolen









-+

+






















*********************






 




tirsdag den 16. april 2013

Tur til den blå planet

Weekenden stod i hyggens tegn. Lørdag var uden planer så der blev leget fange og gemme til den helt store guld medalje. Fire på stribe, kallaha og uno blev spillet i stor stil.

Søndag tog vi en lille tur i den blå planet. Hold da helt op med mennesker. Hvis i overvejer at tage der ind vil jeg anbefale jer at tage metroen, da der ikke er meget parkering til alle de mennesker.
Køen var lang, men det gik stærkt med at komme igennem. En mulighed er selvfølgelig at tjekke ventetiderne på deres hjemmeside, men det kan ændre sig hurtig.
En imponerende bygning og flotte akvarier, Vores farvorit var nu oceanet, hvor du har fiskene og hajerne hele vejen rundt om dig
Den blå planet er helt klart en tur vær og vi skal nok besøge det igen, men ikke før der er kommet lidt mere ro over stedet.










søndag den 7. april 2013

Projekt isoli = jumpsuit

I går fik jeg lidt sy tid, hvilket gjorde at projekt isoli er færdig. Stoffet som Rebecca valgte er således blevet til denne jumpsuit.
Modellen har under vejs givet mig et par udfordringer. Lynlåsen var en anelse for kort, så den nåede ikke helt op i toppen af hætten. Hætten måtte gerne ha været lidt større så man uden problemer kunne lyne hætten helt op når hun har den på. Egentlig ikke nødvendig for sådan skal hum jo ikke rende rundt, men bare fordi det havde været lidt sjovt.
Et andet problem var isyning af lynlåsen hvor stoffet gav sig og rykkede sig og ikke var til at sy pænt på trods af mange nåle og forsigtighed ved maskinen.
Jeg syntes ikke det ville vær pænt at man kunne se syningen i hætten, så jeg  valgte også, at der skulle foer i hætten, hvilket mønsteret ikke lige var lavet til. Så det gav også en lille udfordring, at finde ud af at lave en pæn finish. Ud over det var den ikke så svær at sy. Der er kommet rib i ærmerne og elastik ved benene og jeg er overordnet godt til freds. Nu glæder jeg mig bare til at se den på og håber at Rebecca bliver rigtig glad for den. Tror jeg vil prøve at sy endnu en, men det bliver nok i mere neutralt stof og evt med nogle applikationer eller noget .
Her kommer lige en gang billede spa:























onsdag den 3. april 2013

Projekt blomstret isoli

Meget tid til til de kreative sysler er der ikke for øjeblikket. Påsken har stået på arbejde og oprydning, måske ikke det mest spændende, når man har så mange projekter og ideer der bare venter. Den smule tid der har været, har jeg brugt på et lille projekt til Rebecca. Stoffet var vi i sidste måned, sammen ude at købe. Det er isoli og man må sige det er noget andet end det blå eller lyserøde vi havde snakket om hjemmefra. Jeg blev meget overrasket over hendes valg og selvom jeg nok havde valgt anderledes kan jeg nu alligevel godt lide stoffet.
Der er ikke langt igen med projektet, måske du allerede har gættet hvad jeg har gang i? Ellers håber jeg det færdige resultat kan vises her en af dagene.