Sider

søndag den 30. august 2015

To do - Ta da i september

Nu hvor jeg er tilbage på bloggen kan jeg fornemme at det ikke kun er hos mig det hele er gået lidt i stå, men rundt om i hele blogland. Ærgerligt for jeg har fundet meget inspiration rundt om på div blogs og elsker at læse med. Synd og skam at der ikke er mere gang i den. Selv vil jeg gerne i gang igen, både med det kreative, men også med flere indlæg på bloggen. Derfor er det måske det helt rigtige tidspunkt for en to do ta da. Heldigt at det allerede er arrangeret af Linda og Helle. Selvfølgelig hopper jeg med på vognen - måske det lige er det spark jeg har brug for. Nu mangler jeg bare min to do liste. Dvs jeg skal prioritere og begrænse mig for listen er laaang.


onsdag den 26. august 2015

Stjernekjole

Nu må det være på tide med et lille livstegn herfra. Så selvom jeg ikke ved om i stadig læser med, har jeg i sinde at vende tilbage til bloggeriet.
I får ikke det lange indlæg med alt hvad der er sket siden sidst, men da jeg har planer om flere indlæg kommer det nok lidt efterhånden.
I denne omgang har jeg i sinde at vise min seneste kreation. Kjolen er til min store pige. Den er syet i jersey, hvor jeg har taget udgangspumkt i et alt for stor bluse mønster. Jeg var usikker på om jeg skulle lave de grønne coversøm. men syntes det giver et flot finish til kjolen. Gamacherne syede jeg for en lille mdr siden, hvor jeg selv sad og nørklede med at lave mønsteret. 
I aftes manglede kjolen lige de sidste detaljer og da jeg havde lovet Rebecca, at hun kunne få den på i dag, til fødselsdag, måtte jeg jo i gang. 
Den sorte bolero og tørklædet hang allerede i skabet. Syntes det passer fint til kjolen og tror sådan en bolero må på min to - do liste, så hun har noget at tage på armene de kolde dage,
Hun blev glad for kjolen,  - også selvom det ikke ser sådan ud på billederne.