torsdag den 22. september 2011

Brystkage

Her er min hidtil frækkeste kage. Den er lavet i anledning af min kærestes fødselsdag. De skulle samtidig have firmafest, så hvorfor ikke lave en rigtig mande kage, når det nu er et værksted han arbejder på. Rigtig mande hørm.

Hvis du kan bruge denne how to må du meget gerne skrive en kommentar - også hvis den er helt hen i vejret!Hun er lidt beskidt, så det ser ud som om hun er smurt ind olie,  og så passer hun jo perfekt ind på værkstedet .
Jeg har bagt to små brædepande kager med sukkerbrødsbunde

Her har jeg skåret dem igennem og skåret kagen som en dameform.
Herefter skal brysterne laves. Først skal der film i skålene
Så skal der kage i bunden og op langs kanterne. Derefter et lag creme, bund, creme og afslut med bundSå ser de nogenlunde sådan ud
Efter kagen er lagt sammen med creme og har sat sig lidt i køleskabet, sættes brysterne på kagen. Du kan med fordel bruge lidt smørcreme til at "lime" dem fast med. Hrefter smøres kagen op med smørcreme  og tilbage på køl. Dette kan gøres af et par omgange.
Du kan evt forme nogle små kugler som brystvorter og sætte fast.
Kagen er nu klar til at betrække med fondant og iklæde hende hvad du nu syntes hun skal have på


12 kommentarer:

 1. vil det sige du har 4 bunde i kroppen? Har du skåret brysterne i små stykker for at få dem ned i skålen?

  SvarSlet
 2. Der er 3 bunde i kroppen.
  Har skåret toppen af kagerne så de er blevet pænt jævne. Den sidste bund og resterne fra toppen har jeg brugt til brysterne. I skålene til brysterne har jeg skåret et stykke så det dækker bunden og lidt op af siderne og mindre stykker op langs siderne, så fyldet ikke kan flyde ud.
  Hvis jeg ikke lige har formuleret mig ordentlig eller der er flere spørgsmål så kom endelig med dem.
  Det er en rigtig sjov kage at lave

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej dvs sige du har bagt2 bunde flækket dem så du har 4 bunde, brugte så 3 til krop og 1 til bryster

   Mvh Nathalia

   Slet
 3. Hej Nathalia.
  Ja det er lige sådan jeg har gjort. Om der findes en lettere måde ved jeg ikke, men denne virkede for mig.

  SvarSlet
 4. Hej Laila
  Rigtig flot side du har og kanon how to do på et par bryster ;-)
  jeg er gik i gang i går aftes og har lige opsmurt brysterne, så lige nu står der et par bryster på køl. nu er det så jeg tænker er det ikke møj svært at komme overtrækket på jeg regner med at bruge 50/50 fondant/marcipan jeg jeg er lidt bekymret for mit helbred og hvor mange hys anfald jeg skal have inden det lykkes. har du en god må man kan klare det på. ??
  Hilsen Joan

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Joan.
   Takker mange gange for de søde ord. Hvor er jeg glad for du kan bruge min how to, savnede selv en da jeg skulle lave min kage.
   Nu har jeg aldrig prøvet at bruge marcipan, men det vil forsøge mig ved lejlighed.
   Det var "huden" jeg syntes var det sværeste at få pænt omkring brysterne, hvordan man gør det nemmest kan jeg desværre ikke svare dig på, men det er vigtig at få det lagt ordentlig mellem brysterne så det kan glattes ordentlig ud. Alt efter hvilken farve du bruger skal man være lidt forsigtig når man giver hende "tøj" på for farven kan smitte lidt af hvis man ligger det forkert på.
   Nok havde jeg flere hys anfald undervejs, men alligevel var det hyggeligt at lave den, så hvad dit helbred angår så kan det godt tage skade undervejs, men når du så endelig er færdig, er det bedre end da du startede:-)
   vil da gerne se det færdige resultat:-)

   Slet
 5. Takker Laila.
  Jeg giver mig sgu ud i det og håber at naverne holder ;-)
  endnu engang tak for din side og svar. jeg give besked når den er lag på min blog og klart jeg henviser til din side.

  SvarSlet
 6. Hej Laila.
  Så blev mine bryster færdig og jeg må indrømme at jeg faktisk er blevet meget godt tilfreds, jeg havde lidt problemer ved det ene bryst hvor fondant var blevet lidt for tynd, så man kunne lige ane op-smøringen men det blev ok. du kan se kagen her http://joan-jensen.blogspot.com/2012/01/min-frste-bryst-kage.html
  endnu engang tak for din gode how to do.
  Hilsen JOan

  SvarSlet
 7. Hej Joan. Rigtig sødt af dig med din henvisning til min side. Iøvrigt en rigtig flot kage du fik lavet dig der, sikker på den smagte godt.

  SvarSlet
 8. Super flot kage! Hvilken str er skålene du har lavet brysterne i? 1.5 eller 2 l?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Sabrina. Lidt sent svar, men håber du har fundet ud af det. Jeg har brugt 500 ml Margretheskåle. De giver nogle pænt store bryster, men fås også i mindre.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...