torsdag den 17. november 2011

Lær at hækle

Denne uge har tildels været præget af sygdom og jeg må sige at jeg er godt træt af at rende på toilettet. - Jeg skal nok spare jer for videre detalier. Hvis det ikke var mig, så var det datteren. Egentlig var hun meget stille når hun stod op om natten. Hun fandt selv toilettet efterfulgt af en råben: "mor jeg er fæææærdig." Så meget for den nattesøvn.

Nå men mens vi alligevel har været hjemme tænkte jeg, at nu var det på tide at lære at hækle. Jeg har overvejet det længe, men eftersom min mor sidder i den anden ende af landet, har der ikke været nogen til at sætte mig igang. Nå men det er der altså råd for derude i cyper space. Youtube blev min redning og selvom jeg stadig er meget nybegynder er jeg da kommet igang.

Da jeg først kom i gang var det jo slet ikke så svært, dog kan man sagtens se en masse fejl og skal da lige huske at man også skal lave en maske i slutningen af rækken så det ikke bliver helt skævt og lidt pænere end mit første forsøg.
Blomsterne er jeg dog rimlig tilfreds med. Måske der bliver til en lille kjole eller et hårbånd.


2 kommentarer:

  1. Jeg overvejer også at lære det, men ......
    -Jeg glæder mig til at se hvad du finder på at lave :-)

    SvarSlet
  2. Det er jo bare at kaste sig ud i, men hver ting til sin tid. Harnogle ideer inde i mit lille hovede, mendet er nok lidt for ambisiøst

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...