tirsdag den 12. marts 2013

Besøg af børnehaven

I dag har vi haft børnehaven til fødselsdag. Næsten alle mariehønsene var her. Rebecca havde siden tidlig morgen spurgt hvornår de kom. Hun kunne slet ikke vente. Da de så endelig kom blev det hele lidt for meget og hun gemte sig bag mors skørter. ikke mere end lige var børnene inden for døren inden alt legetøjet var revet ned fra hylderne. De legede rigtig godt og formiddagen fløj afsted uden problemer.

Jeg havde helt bevidst valgt ikke at arrangere en helt masse for børnene, selvom jeg havde flere lege og skattejagt i tankerne, fik de lov bare at hygge sig og lege.
 
Borddækningen kom vinemt om ved. Når der ikke er plads ved bordet, så rykker vi bare ned på gulvet. Sidste år havde jeg taget en dør af og lavet et lavt bord, det kan også anbefales.

Men mad skulle de ha og hvem siger at rugbrødsmadder behøver være kedelige. Mit bud på madderne kommer i næste indlæg når billederne er fundet på cameraet. Det samme med kagen. Den hurtigste lagkage jeg længe har lavet, men  det var jo fødselsdag, så det høre lidt til.


Rebecca havde dækket op til sine gæster. En dug på gulvet og lidt pynt, mere skal der ikke til


Selvfølgelig skulle der også være flag


 Gruppebillede taget fra vinduet da børnehaven var på vej afsted

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...