søndag den 30. juni 2013

Det var så den sommer

Efter 3 ugers ferie og en uge på arbejde er weekenden nu ved at være overstået. I den periode er det ikke blevet til mange indlæg fra min side. Hvad der er sket rundt omkring i blogland er jeg heller ikke med på, så jeg er nok gået glip af en hel del gode indlæg og inspiration. Heldigvis kan jeg ved lejlighed sætte mig med benene oppe og nyde et par timer i blogville.

Nu hvor alle andre skal til at holde sommerferie, må jeg desværre sige at vores allerede er overstået - ja det er tidligt, alt for tidligt, men jeg kunne få nu eller i august, hvor Rebecca skal starte i skole. Så var der jo ikke noget at rafle om, for hun skulle ikke gå glip af de første uger i skolen. Det er trods alt her de skal lære hinanden at kende og man vil jo gerne, at hun får en god start.

Vores ferie forløb ganske stille og rolig. Det blev til en lille uge i det svenske. Turen gik til Karlskrona, men mere om det senere. Ellers hyggede vi os bare herhjemme.

Jeg havde en hel del småture i tankerne, men når man holder ferie uden for den egentlige ferie, er der en del at være opmærksom på. Mange steder har nemlig kun åbent ganske få dage om ugen. Og når det danske sommervejr også spiller ind, ja så er det ikke et let puslespil at få til at gå op. De dage hvor turen skulle gå til sommerland eller stranden, var der enten lukket eller det regnede og de dage det regnede var det indendørs legeland og andre aktiviteter lukket. Hmm ikke lige hvad jeg havde tænkt med ferien, men vi fik det bedste ud af det og hyggede os i stedet hjemme.  Så kunne vi jo også nå med til infomøde for de nye skolebørn (undskyld, men sikke spild at tid og en god ferie aften). Sommerfesten i sfoén lå også i vores ferie og selvfølgelig ville Rebecca gerne med . Det var selvom de andre børn skulle synge på scenen og hun måske ikke kunne være med. Festen gik godt og ungerne var glade og til min store overraskelse gik Rebecca med på scenen da de andre skulle synge for den sang havde hun jo lært. - Succes


 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...