onsdag den 7. august 2013

Tyvagtig fugl i jesperhus - fødselsdag

En af disse papegøjer fra Jesperhus blomsterpark var i mandags ved at stjæle min halskæde. Den fik i hvert fald åbnet låsen og jeg må sige det gik stærkt. Den sad på min hånd og kravlede lige så stille op af armen, men så pludselig fornemmede jeg at min halskæde gik løs. Sørme om det ikke var den lille papegøje som havde fået åbnet låsen. Faktisk gik det så hurtigt at jeg måske kunne have kommet hjem uden den. Desværre er der ikke billeder af senariet, jeg stod nemlig i samme øjeblik og skulle have fat i cameraet. Hmm valgte altså at holde fast i halskæden. Siden har jeg godt nok grinet lidt af den lille fugl.


Jeg havde været så heldig at få et par fridage, så mens jeg var til 40 års fødselsdag i Ålborg, var Rebecca på en mini ferie hos mormor. Søndag gik turen for mit vedkommende til Thisted, hvor jeg blev godt modtaget af en strålende Rebecca. Der var ingen tvivl om at hun rigtig havde hygget med mormor.

Mandag var vi sammen med mormor taget i Jesperhus for at fejre min fødselsdag. Moster og Eline kom senere.

 
Vi fik kigget på sommerfugle og andre dyr, vi fik leget, hoppet og hygget og inden vi fik set os om var dagen ved at være overstået.  Men at have fri, fantastisk vejr (behøver jeg sige noget) og rent hygge med familien, så får man da ikke en meget bedre fødselsdag.
 
Det blev ikke til mange billeder, da batteriet selvfølgelig ikke var opladt, men jeg håber at min kære søster fik taget en masse. Her er dog et par billeder fra dagen.
  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...