lørdag den 21. februar 2015

Popcorn kostume

Tøndeslagning, fastelavnsboller, ris og rasle er en vigtig del af fastelavn. Men spørger du ungerne er kostumet mindst lige så vigtigt. Herhjemme har vi i flere år selv lavet kostume.
Traditionen tro skulle Rebecca og jeg lave et kostume og for første gang skulle jeg ikke have gang i symaskinen. Dermed ikke sagt at vi måtte ud at købe for det er jeg simpelthen for nærig til. Nu er det jo ikke nødvendigvis billigere at gøre det selv, men det er meget sjovere.
Derfor brugte vi et par dage af vinterferien til at lave kostume. Rebecca havde længe været klar over hvad hun ville være og havde nøje tænkt over hvad der skulle gøres. Der var ingen tvivl - hun ville være popcorn. Den største udfordring var nok at skaffe en papkasse der var stor nok.
Med papkasse i hus, en gang gaffatape og lidt skæren med hobby kniv så var kassen klar til at blive malet. Her kom tålmodigheds arbejdet ind, men med gode tørrepauser gik det. Efter malerarbejdet skulle der selvfølgelig rigtig popcorn på kostumet. Frem med limpistolen og så i gang.
Jeg er ikke sikker på hvor mange popcorn der er kommet på kostumet og hvor mange der er kommet i maven, men der er da blevet lavet et par poser.
Tror dette er det første kostume, som ikke er en lille smule prinsesse præget. Helt uden skørt og metervis af tyl.
I går kom hun stolt hjem fra skolen efter at have holdt fastelavn. Hun havde vundet for bedste udklædning. Men endnu bedre var det at hun syntes det havde været sjovt at lave kostumet.


3 kommentarer:

 1. Wauw, hvor har I været seje! Sikke en dygtig datter, du har! Supergod idé og rigtig flot udført! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Vi hyggede os også meget med den.

   Slet
 2. Hvilken slags lim brugte du til at få popcorn til at hænge fast?

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...