søndag den 2. september 2012

Masser af firkanter.

Det lader til at sygdommen er på retur og Rebecca er blevet slæbt med på en god lang gå tur. Det holdt hårdt, men frisk luft er vist ikke af vejen og så er det jo rart at komme hjem og slappe lidt af  bagefter.

 

Der er blevet målt og klippet firkanter. Der er fundet nogle af Rebeccas ynglings stoffer og farver frem og der er blevet brugt rester. Det skal ende med at blive et sengetæppe til hende. Rebecca hjælper godt til både med at måle og klippe, så det er ikke sikkert at de er lige efter mål, men så må vi jo tage den derfra. Der er da hyggeligt at have hende med og sikkert også lærerigt for hende, alligevel er der tidspunter, hvor det bare ville være meget lettere uden hendes hjælp. Derfor er nogle projekter gemt til hun ikke er lige ved siden af og dette projekt haster jo ikke, selvom hun gerne så det færdigt - nu. Firkanterne ligger nu over hele gulvet og vi er i gang med at få puslespillet til at gå op. Ikke en helt nem opgave når vi nu er to om det, for hun har sin helt egen mening og bytter rundt på firkanterne for det passer ikke lige damen hvordan de ligger.



Nu har dette indlæg været klar siden i aftes, men har problemer med java. Kan ikke opdatere og kan derfor ikke overføre billeder til computeren. Jeg har siddet flere timer foran skærmen i håb om at finde en løsning og har prøvet rigtig mange forslag. Desværre har intet hjulpet endnu, Måske du kan hjælpe?

Godt man har sin phone så man alligevel kan sætte sine billeder ind.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...