onsdag den 21. januar 2015

Autostole tæppe

Selvom 2014 for mit vedkommende ikke var et kreativt år, kom der alligevel lidt gennem maskinen. Bla blev det til dette tæppe til autostolen. Den er syet i fleece og fløjl - alt godt fra lageret. Da jeg ikke havde noget mønster var tæppet egentlig tænkt som en prøve, men vi er blevet rigtig glad for den. Så selvom der er plads til forbedringer venter jeg nok lidt med at kaste mig ud i en ny. Lillepigen er alligevel på vej ud af stolen og er ikke sikker på at den er stor nok til næste stol.
Tæppet har været fantastisk når vi skulle ind og ud af bilen. Ikke noget med en masse tøj og sele der ikke bliver spændt ordentligt. Falder hun i søvn er tæppet lige ved hånden og falder ikke ned hvis vi tager hende ud af bilen. Faktisk kan man med lidt forsigtighed tage hende ud af stolen, stadig med tæppet omkring sig og lægge hende til at sove. Ja altså, hvis hun ville sove!

4 kommentarer:

 1. Hvor er det bare drønsmart! Mon du laver en lille DIY på det? Det kunne meget vel være et barselsprojekt :-)

  SvarSlet
 2. Det ser lækkert ud. Kender du Cuddle poserne til autostole? Er det samme strategi, med huller til selerne?

  SvarSlet
 3. En DIY vil være GULD værd - skal være faster igen til sommer, så skal jo have lavet nogle gaver :)

  SvarSlet
 4. Tænker at det vil komme en diy, men den næste mdr er det lidt for mange projekter der skal være færdig. Jeg kender god Cuddle posen. Denne har dog to store huller til seler, så jeg kan tage hende ud af stolen mens hun sover.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...