mandag den 26. oktober 2015

Kids month - Fortsætter med børnetøjet

I denne uge er der focus på børnestrik i kids month og selvom jeg godt kunne have lyst, kaster jeg mig ikke over pindende. For det første er jeg ikke sikker på at evnerne rækker og for det andet må jeg erkende, at tiden lige nu ikke er til det. Sidst jeg forsøgte er godt og vel 9 år siden. Jeg havde strikket ca 5 cm af, hvad der skulle blive en trøje, men da jeg fandt ud af at jeg var gravid med Rebecca skulle der i stedet sys børnetøj. Meget sy erfaring havde jeg ikke, men lysten var der og det var ligesom der jeg rigtig begyndte. Siden har jeg syet en del, mest børnetøj. Jeg vil ikke sige at jeg er vanvittigt go, men jeg kan se at jeg har gennemgået en stor udvikling. Jeg har stadig meget at lære, men er ikke længere så bange for at kaste mig ud i større projekter, nu er det bare tiden der mangler.

Lige nu har jeg flere ting i gang, størstedelen er børnetøj eller tilbehør. Jeg håber at kunne vise noget af det inden kids month slutter. Det ville være rart at komme lidt ned i bunken inden der snart skal tænkes julegaver - puha det er jo lige om lidt.

Denne bluse, til Natacha, stod på september måneds to do liste, men manglede at få rib på ærmer og hals. Stoffet er købt for længe siden og nu skulle det bruges. Blusen er allerede nu vasket et par gange og er desværre falmet en hel del. Jeg bliver så ærgerlig nær man ligger et stykke arbejde i det og det så hurtigt bliver grimt.

Hun må dog være glad for den for hun smiler, peger på uglerne og snakker. Hvad hun egentlig siger er stadig et godt spørgsmål, men jeg tolker det som positivt.2 kommentarer:

  1. Hvor er den fin! Der er noget rigtig sødt uglestof.

    SvarSlet
  2. Øv hvor træls med falmede farver...men fin bluse :-)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...