torsdag den 25. februar 2016

Disney on ice - en mor/datter tur

I julegave fik Rebecca 2 billetter til Disney on ice. Tanken var at hun skulle have noget, som ikke bare ville havne i et hjørne efter ganske kort tid. Biletterne var tænkt som en mor /datter tur, bare hende og mig. Med lillesøster afsat tog vi afsted lige så snart jeg fik fri fra arbejde. Helst havde jeg hele dagen fri, men vinterferie i uge 7 var desværre en umulighed. - Så ærgeligt når man ikke kan få fri når børnene har ferie.
Efter en tur med toget nåede vi til København, hvor vi osende lidt rundt. Havde håbet at vi kunne finde en jakke til Rebecca, men måtte ret hurtig opgive, da maverne gerne skulle fyldes inden showet. I gætter aldrig hvor hun gerne ville spise?  Ja vi tog en tur på den gyldne måge. København bugner sikkert ned spisesteder, men hvor tager man lige sine unger med hen? Nå men det var hendes aften så hun fik lov at vælge. Vi hyggede rigtigt mens vi sad der og spiste.
Efter maden fik hun en lille gave. Egentlig var det ikke en gave, men jeg havde færdig syet en kjole til hende, som hun havde ventet længe på uden dog at have set den. Tænkte hun ville blive glad for at få den sådan en dag og ganske rigtig. På kom den med det samme.
Vi nåede frem til forum og selvom jeg var forberedt på høje priser fik jeg alligevel et chok. Jeg kan kun sige medbring den store pengepung - og så lidt ekstra!!!
Vi fandt vores pladser og inden længe startede showet. Med Rebeccas alder er alting ikke længere helt så magisk og der skal gerne være en forklaring på alt. At Peter Pan kom flyvende, tja det er jo bare en snor . Og når de store ting kommer ind på scenen har hun helt styr på hvordan det foregår. Historierne var kortet en del ned, hvilket hun ikke var helt tilfreds med, bortset fra det så syntes hun det var et rigtig godt show
Vi var  begge begejstret, men dog enige om at vi gerne ville ha været lidt tættere på, men så kan man jo bare lære at være ude i  ordentlig tid. (Ærgeligt for dagen før da jeg kiggede var der billetter, men når man står i Sverige uden nem ide, kan det ikke lade sig gøre, når det er første gang man bestiller over billetnet).

Om det bliver Disney on ice til næste år vides endnu ikke, men det er i hvertfald ikke udelukket. En ting er sikkert og det er at det ikke er den sidste pige tur vi har taget sammen. Sidst spiste vi brunch og "fodrede fisk" og i mandags hvor jeg var så heldig at have en fridag var hun til frisør og vi fik lidt godt at spise. Det at lave noget sammen, bare hende og jeg, er  utrolig vigtigt, for selvom hun er meget glad for lillesøster, så tager den lille (ikke så lille længere) en del af mors tid. Hvad vi finder på næste gang har jeg ingen ide om, men hvis du har en god idé så tager jeg gerne imod.

Billederne er taget med mobilen og er ikke den bedste kvalitet, alligevel får i lige et glimt fra vores tur.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...