fredag den 6. juli 2012

mosgummi

Her havde jeg troet at vi rigtig skulle ud og hoppe i vandpytter i dag, men efter formiddagens regn så var det hele overstået og der gik ikke længe inden der var tørt udenfor. Selv på vores gåtur var der ikke mange pytter at se.
I stedet gik vi hjem og legede med mosgummi. Bogstaverne blev også fundet frem og det er en sjov måde at lege med bogstaver. Først fandt vi hele alfabetet og stavede et par ord. Rebecca endte dog med at lavet et lille navneskilt til sit værelse. Ellers kunne man jo klippe nogle sjove figurer ud og så skrive hvad det er. Det behøver jo ikke at være kedeligt at lære tal og bogstaver.
For at lave sjove effekter og former i mosgummi kan man varme det op. Her har vi bla fået det til at krølle så det næsten ligner gavepapir. Man kan også bare få det til at bukke lidt så det ikke bare bliver et helt fladt billede.
Mulighederne er mange og jeg er helt sikker på at vi herhjemme kommer til at lege meget mere med mosgummi. skal da lige se hvad man ellers kan lave når det bliver lidt varmt.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...