fredag den 6. juli 2012

Sommervejr

Så er der snart gået en uge og den ene fridag Rebecca skulle have i mandags er nu blevet til 5. Hun hat leget rigtig godt med sin nye veninde. De hang sammen lige fra mandag formiddag og til i går efter en svømmehals tur og aftensmad. Rebecca var noget så træt og at få hende til at sove var alt andet end nemt. Derfor fik hun også lov til at sove længe, men da hun havde sovet ca 13 timer valgte jeg at vække hende. Planen var ellers en tur i børnehave, men det er jo sommer og jeg har muligheden for at tage en dag sammen med hende. Tror måske hun vil komme til at kede sig helt enormt, men da det idag bliver dansk sommer kan vi jo altid gå ud og soppe lidt i vandpytter.
Vi skal også have lavet mærkater til oldes hyldeblomst saft som nu er fyldt på flasker. Oprydning på hendes værelse er vist også tiltrængt efter et par dages tumult. Hvad dagen ellers vil bringe vil tiden vise, men mon ikke der sniger sig noget kreativt ind.
Det er desværre ikke kun i dag der byder på dansk sommervejr, men hele weekenden. Har lige været en tur på dmi og sådan mener de vejret bliver de næste dage:-(


 Vejret i Hele landet

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...