lørdag den 2. februar 2013

B - blogudfordring - børn

2 februar og anden dag i blogudfordringen. Bogstavet er B. Det kunne ha været B for byt en lap breve for jeg har modtaget endnu en sending lapper, men da jeg allerede har vist dem bliver det i stedet B for børn. De søde små (i mit tilfælde den ene), som vi sætter højere end noget andet, selvom man somme tider kunne have lyst til at sende dem lidt væk - bare et par timer så man lige kan lade op. Børn bidrager med så mange skønne ting i vores hverdag, de bliver så hurtigt store og somme tider glemmer man helt at sætte pris på det lige nu.
I forbindelse med blogudfordringen har jeg taget den op sammen med Rebecca. Hvorfor ikke bruge muligheden for at lege lidt bogstavs lege med hende.

Hvad mon starter med B. Vi kigger på bogstavet ,siger det højt og lytter til lyden. Nu er det Rebeccas tur til at komme med sine bud på bogstavet B. Bil, bus, bi, burger, bussemand - det var åbenbart så sjov at det blev til en del fnisen. Vi sad længe og legede, måske vi også herhjemme skulle tage et nyt bogstav hver dag i denne måned.

1 kommentar:

  1. Hi hi det er sjovt som de frække ord altid får os til at grine :-) her er ungerne også involveret i alfabetet:-)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...