søndag den 10. februar 2013

ufrivillige reklamer på blogger

Først vil jeg starte med at sige at jeg ikke har noget imod at nogle vælger at reklamere på deres egen blog, modtage sponsorede gaver eller lignende. Hvad der irritere mig er de uønskede reklamer der er begyndt at dukke op når jeg blogger. Er der mon andre af jer der har samme problem? Først viste problemet sig når jeg gik ind under oversigt i min blog. Her er reklamer i baggrunden og jeg kan ikke klikke på dem eller få dem til at forsvinde. De er der bare og blinker, hvilket er rigtig irriterende. Næste problem er et der viser sig uønskede reklamer i ord som links. Så når jeg går ind på andre bloggers sider, ser der ud til at være et link men det viser sig at være en reklame. Har set at det samme gør sig gældende på min blog. Er det mon kun mig der har problemet eller er i derude i samme båd eller har i mon nogle gode råd?

6 kommentarer:

 1. Jeg kan ikke hjælpe dig... desværre

  SvarSlet
 2. Har samme problem og ved heller ikke hvordan jeg får det væk

  SvarSlet
 3. jeg har ikke problemet men jeg ved at en anden blogger også har det samme problem som dig ... og desværre ved jeg ikke hvad der lige sker ...kunne du ha lyst til at jeg kikker på det ved at give mig adgang til din blog ? jeg misbruger ikke noget og ændre ikke noget ... helle@mody.dk hvis du vil tænke over det så skriv til mig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det pænt af dig, men tror jeg har fundet ud af at problemet er min browser, men så igen, måske du kunne se et problem jeg ikke kan se.

   Slet
 4. Jeg ser også reklame links på rigtig mange blogs - rigtig træls ... også på min egen er jeg stødt på det og den ligger ikke hos blogspot !

  SvarSlet
 5. Til jer der også har problemet, vil jeg gerne høre hvilken browser i bruger for har lige prøvet med google crome og der var der ingen problemer. Derimod er problemet med firefox. Har prøvet at ændre i instillingerne men kan ikke se fejlen?

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...