tirsdag den 8. maj 2012

Børn i køkkenet


Er der noget mere hyggelig end at have sine børn med i køkkenet. Ikke at det behøver at være hver dag, da det kan virke stressende i en travl hverdag, men ofte. Tror ikke der findes en meget bedre måde at være sammen med sine børn på. Maden skal jo laves alligevel og hvad så hvis grøntsagerne ikke lige er skåret i den perfekte størrelse eller de kan nå at komme i gryden sammen med det andet. Det er en god måde at være sammen og så er der lige tid til at høre hvordan dagen er gået, grine lidt af hvordan grøntsagerne ser ud, lære hvor tingene kommer fra, men igen vigtigst af alt, tid til at være sammen.
Da Rebecca blot var 3½ skulle hun hjælpe mig med at lave spagetti med kødsovs. Jeg havde åbnet en Temt (cider) som jeg skulle prøves mage og havde helt tilfældig valgt dette tidspunkt. Kødsovsen stod og småsimrede og vi havde for et øjeblik forladt kødgryderne. Et øjeblik efter er Rebecca forsvundet. Hun var i fuld gang med at hælde cider i kødsovsen. Hurtig får jeg taget både flasken og skeen fra hende. Jamen mor du hælder jo også noget i. Tro mig denne sammensætning kan ikke anbefales. Dog er hun stadig med i køkkenet.

I dag Har menuen også stået på pasta og det skulle være nemt. Ideen har jeg for længe siden fået fra en anden blogger – husker desværre ikke hvem, men i dag blev ideen afprøvet. Pølser på spagetti.


2 kommentarer:

  1. Hej Laila.

    Prøv at kig ind til mig og se hvem en af vinderne er:-)

    SvarSlet
  2. Hej Laila. Tillykke du har vundet 2. premien i min papir give away. Vil du være sød at maile din adresse til mig på dorthe@frostgaard.dk.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...