fredag den 18. maj 2012

Fredag slik vs. Disneyfrugt

Fredag er rundt om i mange danske hjem en rigtig hyggeaften. Ugens har endelig nærmet sig sin afslutning og den længe ventede weekend kan nu begynde. Disneysjov er tit og ofte lig med en ordenlig skål med slik.
Her hjemme har slikket ikke en bestemt dag. Ikke at det er noget der kommer frem dagligt, men når vi lige føler for det. Her er hygge ikke det samme som der skal slik på bordet.
Dog er fredag og disneysjov lige så vigtig herhjemme som hos alle andre børne familier. Forskellen er blot at vores fredags hygge består af et ordentlig fad med disneyfrugt. Frugten bliver skåret ud og anrettet så det ser rigtig indbydende ud og der går ikke lang tid inden hele fadet er forsvundet. Mulighederne er uendelige og man kan altid lave lidt sjovt ud af det eller supplere med lidt tørret frugt. For tiden er det også et hit med en smootie til hyggestunden, dog bliver der så reduceret lidt i frugtskålen da denne jo også mætter en hel del. Idag har vi taget lidt hul på sommerens glæder og spiser vores første jordbær. Desværre er der ikke så meget smag i så glæder mig til sæsonen starter herhjemme.
Nu er der sikkert flere der vil sige at den ikke vil holde i deres hjem, men Rebecca har aldrig prøvet andet. Dog er hun blevet obs på at alle de andre børn i børnehaven får slik når der er disneysjov. Ja siger jeg og vi får frugt og så kan vi spise meget mere mens vi hygger og så får vi slik en anden dag hvor de andre børn ikke gør. Dette har gjort at hun er helt stolt over at fortælle om vores fredagshygge og disneyfrugt henne i børnehaven, mens de andre børn lytter med store øre, for hun får jo meget mere end dem:-)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...