tirsdag den 15. maj 2012

Prinsessekjoler til børnehaven

Nu ved jeg ikke lige hvordan jeg fik mig selv rodet ind i det, men jeg er kommet til at love Rebeccas børnehave at sy nogle prinsessekjoler til dem. Egentlig er det ved at være noget tid siden, men tiden har bare ikke været med mig.

Børnehaven har selv købt nogle fine kjoler, men de nåede knap inden for døren inden den første lynlås var gået i stykker. Derfor har jeg valgt at jeg laver dem med velcro i ryggen, så er det også lettere for børnene selv at lukke kjolerne.
Omsider er jeg i fuld gang med kreationerne. Desværre har jeg ikke lige et mønster der kunne gå som prinsessekjole og har derfor forsøgt at lave mine egne mønstre. Det er også lykkedes - nogenlunde, men man skal jo starte et sted.

Indtil videre har jeg lavet - næsten 3 forskellíge kjoler, men syntes de er blevet lidt store i størrelsen og mangler den rigtige finish. Dog er Rebecca rigtig godt tilfreds med to af dem, så dem piller jeg nok ikke så meget mere ved. Fik overalt Rebecca til at prøve dem, så kunne hun jo også lige lege lidt prinsesse.
Er nået frem til at jeg hellere må lave en kjole der er lidt mindre i størrelssen. Her kommer lige lidt billed spam.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...