lørdag den 26. maj 2012

En god gang brok

Lige nu er jeg lettere irriteret og trænger til at brokke mig lidt. Nu er du advaret og behøver ikke læse videre.
I dag har jeg brugt hele formiddagen på at genåbne min mailadresse som lige pludselig var blevet blokeret. Hvad skulle det lige gøre godt for og så nu hvor man skulle sende en vigtig mail afsted. Selvfølgelig har jeg ikke længere den mail konto som jeg havde føjet til som ekstra, så de kunne ikke sende mig en ny kode til genåbning.
Efter lang tids søgen og oprettelse af en ny mail, lykkedes det omsider at genåbne den blokerede mailadresse. Jeg ville være blevet rigtig ked af det, hvis jeg havde mistet alle de kontakter og mail jeg har liggende.
Lige så heldig har jeg ikke været med min telefon som jeg fik stjålet i forgårs. Jeg har snakket med selskabet og fået den spærret, heldigvis er der ikke blevet ringet fra den, men telefonen blev slukket meget hurtig. De sender mig et nyt simkort, så nu er det værste at skulle købe en ny telefon - hvilket der ikke er taget højde for i økonomien. Endnu værre er det med alle de telefon numre, informationer og aftaler jeg havde liggende på telefonen. de er vips forsvundet. Jeg kan ikke forstå hvordan et andet menneske kan få sig selv til at tage noget fra andre. Det var jo ikke engang en telefon af stor værdi da den var alt andet en ny.
Da jeg så troede at nu skulle jeg hygge mig med et lille blogindlæg, kunne jeg hverken skrive i internet explorer eller google crome, så nu har jeg hentet endnu en browser som lader til at virke.
Nu har jeg vist fået lidt luft og syntes i har lagt øjne og øre til rigeligt med brok, så jeg vi gå ud og søge det gode humør.

2 kommentarer:

  1. det er dejligt sommetider at komme med noget brok :)

    SvarSlet
  2. Ja det var lige hvad jeg trængte til, men er heldigvis tilbage med det gode humør:-)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...