fredag den 8. juni 2012

Ovnen optaget

Ovnen er optaget for vi er herhjemme inde i en periode, tror vi kan kalde den hama perioden. I dag har farverne stået i neon og et par perleplader har set dagens lys. Vi har også fået smeltet nogle perler, så de er klar til et armbånd eller en lille halskæde. Derudover har vi også fået lavet en lille perleskål. Det er ikke meget jeg selv får lavet imens vi perler, da det er noget af et tålmodighed og pille arbejde. Man glemmer helt hvor lang tid det tager at sortere alle de rigtige farver fra. Det letteste havde selvfølgelig været at købe hver farve for sig, men når vi nu har en ordenlig spand fuld, ser jeg ingen grund til at købe flere (selvom jeg ikke er i tvivl om at de nok skulle blive brugt).
Selvom det garanteret finders flere steder på nettet, har Jeg lovet at vise hvordan jeg laver disse skåle, derfor kommer her en lille diy.


Smør en skål med lidt olie (vær sikker på at skålen kan tåle at komme i ovnen)


Hæld perlerne i og pres dem op langs siderne. Skal du lave mønster kræver det lidt mere tålmodighed, så er det de små, der skal i gang eller er tålmodigheden ikke lige med dig, kan du med fodel lave en skål i alle farver.

Sæt skålen i ovnen i ca 10 minutter. Hold øje med skålen undervejs da det pludselig går stærkt. Lad skålen køle lidt og tag den så fri af formen.


Sådan laver du perler af hama perler:

stil perlerne op på en bageplade. Giv dem nogle minutter i ovnen

 Husk at holde øje med dem, da de ellers ser sådan ud!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...