torsdag den 13. december 2012

Gang i drillerierne

Nissedrillerierne er i fuld gang både på arbejdet og herhjemme. På arbejde har vi en både en nisse ven og en "pakke kalender".  Egentlig var det ikke meningen vi skulle have begge dele, men kun en drille nisse. Det blev i midlertid lavet om da vores trivsels dame (hvad hedder sådan en) sagde at vi skulle have en nisse ven som vi kunne forkæle lidt i månedens løb. Min kollega og jeg som havde lovet at finde på noget jule sjov, måtte pludselig finde på noget andet. Således fik vi også pakke leg og istedet for hver dag at trække numre eller navne om hvem der skal have dagens gave, laver vi en sjov lille leg eller anden sjov måde at trække lod på.
I dag var det cheferne det gik ud over. En halv times tid før vores pause, hev jeg fat i dem og gav dem den lille opgave, at de skulle gå lucia og trække dagens gave vinder. Det var de begge friske på. Jeg lovede dem at skaffe lys, men de gik helhjertet ind for opgaven og fandt således selv lys, hvid dragt og ikke mindst krans til at have i håret. I kan tro det fik smilet frem på mine kollegaers læber.

Min nisse ven skulle jo også have en lille gave i dag og da vi har lave konfekt herhjemme lavede jeg et par stykker ekstra. I to af dem var en lille cherrytomat dyppet i chokolade og med lidt krymmel på. De blev rigtig fine og lignede alle hinanden. i kan nok tro hun studsede lidt da hun i første hug tog en bid af en tomat.

Hvad der ellers sker af jule - nisse drillerier vil jeg vende tilbage med i et andet indlæg. Men her er en lille forsmag på hvad en kollega har i vente. (billede)Hvis du har ideer til andre drillerier eller små sjove lege vil jeg være glad for nye input og måske andre også kan få glæde af dem.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...