tirsdag den 12. august 2014

Barnevognspude

Med den smule kreatid jeg har haft til rådighed, de sidste måneder, har jeg ikke meget at vise frem. Dog lykkedes det mig, for noget tid siden,  at finde tid til at lave denne barnevognspude. Puden havde meget høj priotet hos mig, da jeg endnu ikke havde lavet en barselsgave til min dejlige niece. Endnu værre er det at dåbsgaven endnu ikke er blevet lavet. Gave har hun fået, men vil gerne give hende noget lidt mere personligt - bare rolig søs den skal nok blive færdig!
Puden blev ikke færdig på en dag, men over et par dage, hvor det lykkedes lillepigen at få lidt søvn. Egentlig ville det nok have været smartere at tage lidt opvask eller lidt oprydning, men det måtte være hvad det var, for nu ville jeg have lidt mig tid - skønt.
Selv er jeg rigtig godt tilfreds med resultatet og havde jeg haft mere af samme stof havde jeg nok lavet en magen til til lillepigen. Selve puden var simpel nok at sy, det tog dog lidt tid at lure mål og fremgangsmåde. Da det endelig lykkedes kom jeg desværre til at vende noget af stoffet på hovedet og opdagede det først da stoffet var klippet. ØV det må være den ammehjerne
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...