onsdag den 18. januar 2012

Siden sidst

Det sidste lange stykke tid er det ikke blevet til meget, hverken på den kreative front eller her på blogen. December måned nærmest fløj afsted og inden vi fik set os om så var nytåret også overstået. Her kommer lige et ganske kort udpluk fra december månede.

Drille nissen som bor inde i vores skunk lavede narrestreger hele måneden igennem. Her har den forsøgt at lave risengrød i en perleskål som Rebecca har lavet til julegave. "Hvor er den dum mor, der er jo huller i"

Stuen blev også pyntet flot op til jul, med toiletpapir ud over det hele. Mange andre mærkelige ting skete herhjemme, men jeg er en nørd til at få taget billeder, så det slipper i for.


Så er turen kommet til juleferien. Vi tog som altid afsted i god tid da jeg ved der kan være forsinkelser på s-toget. Så halvanden time før er vi på vej med s toget. Alligevel var vi først på hovedbanegården 3 minutter efter vores tog var kørt. Surt surt surt. Nå men hurtig over og se hvad der kørte af tog. Vi tog toget mod århus 10 minutter efter vores tog var kørt. Eftersom mange andre havde fået samme ide, fordi de heller ikke havde nået toget, måtte vi stå i mellem gangen. Rebecca sad på sin lille kuffert, mens alle vi andre måtte stå op hele vejen til Odense. Nøj for en lang tur. Her er vi nået til vejle hvor vi sidder og venter på næste tog da vi måtte skifte flere gange undervejs.Nå men heldigvis nåede vi frem til moster, onkel og mormor. Her havde de også nisser. Her er mormors nisse i nattens mulm og mørke kommet med et lille juletræ og lidt godter.


Her er Rebecca i en af mine kreationer, desværre kan man ikke se at der også er en blomstret kant forneden af kjolen

Inden vi så os om så var det nytår og selvom vi nu er godt inde i januar ønsker vi et godt nytår.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...