mandag den 24. september 2012

Æblerov

Selvom det er blevet koldt udenfor er der alligevel lidt godt at sige om efteråret.  Der er så mange skønne ting at høste fra naturens side og jeg misunder dem som har alle muligheder lige i deres egen lille baghave. Da vi bor på anden sal er der desværre ikke meget at hente. Derfor har Rebecca og jeg været på rov. Ikke at vi har været inde i folks private haver, selvom jeg mange gange har haft lyst. Man ser så mange steder, at rigtig dejlige frugttræer bare får lov at stå, måske man bare skulle ringe på og tilbyde at hjælpe folk af med det - så slipper de i det mindste for oprydningen.
Denne gang var de de kommunale folk vi hjalp med oprydningen, for der står et par dejlige æbletræer på kommunens grund. Ingen gider at plukke dem og hvert år får de bare får lov at falde ned, hvorfor skulle vi så ikke snuppe nogle af de dejlige æbler.
Det blev til en god posefuld æbler og vi har allerede nydt den første portion gammeldaws æblekage med flødeskum. Hvad resterne af æblerne skal bruges til, vides ikke helt endnu, men der er ingen tvivl om at de vil blive brugt og kunne sagtens have brugt en pose eller to mere.Der er så meget godt at finder derude i efterårs vejret, måske vi tager endnu en tur og ser hvad vi kan finde. Om ikke andet er der jo altid nogle flotte blade, grene og andre flotte ting man kan tage med hjem og lave sjove ting ud af.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...