fredag den 21. september 2012

Tur til malmø

Der har været tryk på i denne uge og ikke alt går lige som man har planlagt det. Onsdag skulle jeg til Malmø og havde fået arrangeret at Rebecca skulle hjem til en veninde. Desværre blev hun syg, så i stedet måtte Rebecca med en tur til tandlægen. Hun blev hentet tidlig i børnehaven. Vi var lige nået til Malmø da en venindes mor ringede om hun måtte tage Rebecca med hjem. (havde forsøgt at kontakte hende, men hun kunne desværre ikke vende tilbage før.) Selvom det ikke lykkedes er det nu dejlig at hun har så gode venner med søde forældre, så vi kan hjælpe hinanden.
Hos tandlægen sad Rebecca pænt i venteværelset. Vi havde taget nintendoen og en malebog med, så hun havde lidt at beskæftige sig med. Efter et godt stykke tid stak hun hovedet ind. Hun stod længe i døren, men langsom rykkede hun tættere og tættere på. Hun var nysgerrig selvom hun siger det så det lidt farligt ud. Hun nåede ned til mine fødder, tog mig i hånden og begyndte at ae den. På en eller anden måde kom hun op på mit skød. Det var lidt svært at grine med munden på vid gab og tandlægen i fuld gang. Hun rykkede så tæt på som det overhovedet var muligt og fulgte godt med i hvad der foregik. Troede næsten hun var på vej ind i min mund.
Bagefter gik vi en hyggetur i Malmø og selvfølgelig fik vi lidt at spise. Det blev til en hurtig burger med lidt fritter. Der skulle også være plads til lidt leg inden vi skulle den lange tur med toget hjem. Vi endte med at få en rigtig hyggelig tur og når man sidder der i toget kan man jo lige så godt bare slappe af, snakke, pjatte og hygge lidt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...