søndag den 3. maj 2015

Swirl dress

Nu er det endelig tid til at vise den færdige kjole, som nåede at blive færdig til konfirmation fredag. Undervejs havde jeg div udfordringer med symaskinen, som nu må en tur på værksted  - godt man stadig har sin gamle maskine. Selvom den trænger til service, hjalp den mig alligevel igennem.

Rebecca har længe ønsket sig en kjole - en rigtig fin en med sving i. Nu skulle det være og dette mønster har jeg haft kig på nogle gange. Mønsteret er en Peppermint swirl dress fra candy Castello patterns. Jeg vil ikke sige den er svær at sy men nærmere tidskrævende.

Stoffet var ikke det første jeg ville have valgt til denne kjole, men efter at have kigget lidt på det, var jeg ikke i tvivl.  Farverne og mønster er fine sammen og så passet det godt til Rebeccas flotte brune øjne.

Rebecca "Mor jeg er meget spændt på at se den færdig"
Mor "det er jeg også"
Rebecca "jamen det er jo dig der syr den"

Lol. Som om man ikke kan være spændt på det man syer. Det var jeg i høj grad, da jeg ikke tidligere har kastet mig ud i sådan et projekt. Selvom den har et par skønhedsfejl er jeg godt tilfreds. Det bliver nok ikke den sidste af denne slagsen jeg laver.

Kjolen faldt i god jord hos datteren og alle skulle vide at den havde mor syet. Så bliver man da lidt stolt.

Lidt billed spam...

 Den færdige kjole 

  Forfra

 Bagfra 

 Forfra igen- for Rebecca er glad for kjolen

Udspredt

.I fuld swing - desværre ikke det bedste billede. 
2 kommentarer:

  1. Hvor er hun kær:-) Hun forstår da rigtig at posere! Kjolen er SÅ fin.
    K.h.
    Christina

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...