søndag den 7. april 2013

Projekt isoli = jumpsuit

I går fik jeg lidt sy tid, hvilket gjorde at projekt isoli er færdig. Stoffet som Rebecca valgte er således blevet til denne jumpsuit.
Modellen har under vejs givet mig et par udfordringer. Lynlåsen var en anelse for kort, så den nåede ikke helt op i toppen af hætten. Hætten måtte gerne ha været lidt større så man uden problemer kunne lyne hætten helt op når hun har den på. Egentlig ikke nødvendig for sådan skal hum jo ikke rende rundt, men bare fordi det havde været lidt sjovt.
Et andet problem var isyning af lynlåsen hvor stoffet gav sig og rykkede sig og ikke var til at sy pænt på trods af mange nåle og forsigtighed ved maskinen.
Jeg syntes ikke det ville vær pænt at man kunne se syningen i hætten, så jeg  valgte også, at der skulle foer i hætten, hvilket mønsteret ikke lige var lavet til. Så det gav også en lille udfordring, at finde ud af at lave en pæn finish. Ud over det var den ikke så svær at sy. Der er kommet rib i ærmerne og elastik ved benene og jeg er overordnet godt til freds. Nu glæder jeg mig bare til at se den på og håber at Rebecca bliver rigtig glad for den. Tror jeg vil prøve at sy endnu en, men det bliver nok i mere neutralt stof og evt med nogle applikationer eller noget .
Her kommer lige en gang billede spa:Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...