søndag den 20. september 2015

Ta da #4 leggins

Der var en rest tilbage af det røde stof fra pigernes "hundetøj." Det blev til et par små leggins som også stod på min to do liste. Jeg tænkte de kunne bruges til Natachas hundetrøje, men nu hvor de er kommet på, syntes jeg nærmere det ligner nattøj. Måske er det bare mig? Om det bliver brugt som nattøj, sæt eller hver for sig vil tiden vise. Jeg har stadig en lille rest hundestof tilbage, men ved endnu ikke hvad det skal blive til.

 
 
 
 

 

4 kommentarer:

 1. Det er da et skønt sæt! Dejligt at kunne til bunds i resterne OG to-do-listen ;-)
  Jeg synes altså SAGTENS, at det sæt kan bruges om dagen - jeg kender dog godt den der fornemmelse: jeg sidder også nogle gange selv og kigger på det endelige resultatet og tænker 'Hmm, er det for nattøjsagtigt?' - tror det primært er fordi, jeg altid vægter behagelighed og BLØDE materialer....det 'lugter' lidt af hygge/nattøj! Men sådan er det altså bare!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lilly. Jeg har også tildens til at vælge de bløde og behagelige materialer, det vigtigste er trods alt at det er behageligt at have på. Det er ikke første gang jeg laver "nattøj" og sikkert ikke sidste!

   Slet
 2. Og hvad så hvis det ligner nattøj...;-) Bare det er dejligt at have på og det ser det bestemt ud til :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...