tirsdag den 13. oktober 2015

Tøzedag - mor - datter tid

Selvom jeg lige et startet på arbejde efter endt barsel, lykkedes det mig alligevel, at få en fridag. Fridagen var tiltænkt Rebecca. Det skulle være en rigtig hyggedag, bare os to - helt uden lillesøster. Kan ikke huske hvornår vi sidst har gjort noget lignende. Da hun vågnede i morges troede Rebecca at hun skulle i sfo. Som tiden gik begyndte hun at spørge hvornår jeg skulle på arbejde. Da jeg sagde at nu skulle vi afsted, huskede hun at vi ikke havde lavet madpakke.

Vi gik til stationen hvor vi tog toget til Hillerød. Selvom der ikke er meget at lave klokken 9 om morgenen, syntes jeg alligevel vi skulle tidlig ud af døren. Jeg havde kigget lidt på nettet og fundet et sted hvor man kunne få fiskespa. Om de havde tid var så noget andet. Vi var heldige. Vi var begge lidt spændte da ingen af os havde prøvet det før.  Det kildede lidt men var absolut ikke ubehageligt.


 

Efter fodbadet gik vi en lille tur ved slotssøen, her kunne vi godt ha ønsket lidt bedre vejr så havde vi nok nydt det lidt mere. Efter en halv times tid var vi ved at være lidt kolde.
Nu stod den på Brunch  på café københavn. Rebecca havde aldrig været ude at spise brunch og var lidt spændt på hvad det egentlig var. Det var en rigtig god oplevelse og bedre blev den måske af at vi ikke overrender restauranterne. Maden var god og vi gik mætte derfra.
Vi sad et godt stykke tid og hyggede over maden, mens vi snakkede om hvad vi ellers kunne lave inden vi skulle hente lillesøster.


 
 
 
Nu stod den på en tur i biografen og selvfølgelig med en lille snack. Ganske som jeg havde forventet ville hun gerne se inderst inde. Inderst inde er en animationsfilm fra Pixar.

Inden vi skulle hente lillesøster besluttede vi at gå en lille ose tur og evt shoppe lidt. Det var ikke meget det blev shoppet, men vi købte en god te som vi kunne få efter aftensmaden.

Det er alt for sjældent at vi tager sådan en tøsetur, men en ting er sikkert og det er at det ikke er sidste gang.


 

1 kommentar:

  1. Det lyder som en rigtig hyggelig dag I har haft. Skønt med den slags mor/datter tid.

    Kh. Linette

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...