onsdag den 22. februar 2012

I weekenden var jeg så heldig at muligheden bød sig for at gøre en rigtig god handel. Med mig hjem havde jeg en stor sort plastik sæk. ikke fordi det var de store ting jeg købte, men iblandt købet var der 8 meter pladevat, nu er det så bare hvor jeg skal gøre af det indtil jeg får taget mig sammen til at lave et par tæpper. Nu er jeg ny i patchwork verdenen, så det er måske også et lige ambitiøst nok projekt, at starte med et stort tæppe, men måske bedre med en pude?
Min samling af div bånd blev også øget, det samme kan siges om min trådsamling. En smule patchwork stof blev det også til. Ihvertfald er der til bagbeklædning på et par tæpper og måske til lidt puder. Derud over en lineal til patchwork, noget mønsterpapir, nåle samt andet nips. Altsammen til virklig billige penge. Nu er det bare om at få gang i syeriet.
tirsdag den 21. februar 2012

Fastelavn - et strejf af sommer

Trods mine intentioner om at sy et ordentlig kostume til Rebecca, har jeg måtte ændre lidt i mine planer. Så da jeg havde et stykke grønt stof og nogle blomsterkranse liggende, tænkte jeg at det måtte jeg da kunne bruge til noget. Jeg fandt en af hendes undertrøjer frem. Her syede jeg nogle blomster på, med knapper i midten. Først var det egentlig lidt for sjov, men efter et par blomster ville Rebecca gerne være blomsterpige - sommerpige. Og ja så måtte jeg jo fortsætte min blomstersyning. Selv var hum med til at sætte blomserne på og finde de rigtige farver og de helt rigtige knapper Hun blev rigtig glad for kjolen, selv ville jeg gerne ha´givet blomsterne en enkelt sting, så de ikke faldt så meget sammen og så man ikke kunne se trøjen under, men med den tid jeg havde tilbage var der ikke meget at gøre.Lørdag var der tøndeslagning i bymidten og trods det rigtig våde vejr, bevægede vi os ud. Der gik ikke længe inden vi var gennemblødte, så var det godt at komme ind i varmen og få en lille kop varm cacao.


Morfar skulle da også se den fine blomsterpige, så hvorfor ikke synge fastelavn for ham, måske der kunne falde lidt af.
Endelig var der fastelavn i børnehaven og selvfølgelig skulle man have neglelak og de flottese røde kinder og ikke mindst læbestift.

Selvom jeg ikke selv var helt tilfreds med kjolen bliver man aligevel lidt glad når tøsen kommer hjem og siger de syntes jeg var så fin mor - de sagde jeg var den pæneste.
Uanset hvad, så er det nogle glade farver og hvem vil ikke gerne ha lidt sommer i denne kolde våde tid, jeg glæder mig så meget´, bare til en lille smule forår.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...