torsdag den 10. december 2015

Leggins - nostalgisk jul

Det er ikke meget der bliver vist frem på bloggen i øjeblikket. Dels fordi der ikke er meget tilbage af dagen når først der er hentet unger, lavet aftensmad og hvad der ellers skal gøres. Tøserne skal jo også nydes når man endelig kommer hjem. Inden vi får set os om ja så er det på hovedet i seng.
I disse dage hygger jeg dog lidt ekstra med Rebecca for julekalender det skal vi da se. Hun har fået lov at se den sene julekalender. Dvs hvis hun ikke er for træt, lektierne lavet og hvad hendes onde onde mor elleres kan finde på at sige hun skal. Brok= på hovedet i seng = ingen julekalender, så de fleste dage er der ingen problemer.
Endnu en grund til den manglende fremvisning på bloggen er at december, som bekendt, er en måned fyldt med hemmeligheder og dem har jeg også et par stykker af...
På trods af travlhed og hemmeligheder lykkedes det alligevel at få lidt tid til det kreative. Jeg nyder den sparsomme tid der er til det når ungerne er lagt i seng. Det er bla blevet til disse leggins, med print af nostalgisk jul. Det blev til ,et par til Natacha og kigger du forbi blogshoppen finder du dem også her

onsdag den 2. december 2015

Nissebesøg

Så blev det 1 december,  (2 december) klar eller ej så nissen er rykket ind. Vores nisse bor på loftet, så her er der ingen fine små nissedøre, måtter eller andet sjovt som viser hvor nissen bor. Vil dog ikke udelukke at der kunne dukke sjove ting op i løbet af december.

Allerede i søndags havde vi årets første besøg af nissen. Den havde lagt en lille gave i form af en bog som vi skal læse et kapitel i hverdag frem til jul. Derudover var der et lille brev, hvori den skrev at den glæder sig til jul og at den gerne vil have risengrød. Nissen skrev også at for at den kunne komme ind på værelserne skulle der vist lige ryddes lidt op først, men så kunne det også være han kom med en lille gave.

Der blev ryddet en smule op, men jeg tror ikke at nissen var tilfreds, for vi vågnede op til en kæmpe bunke af tasker, jakker, støvler flyverdragt... i bunken var også et par gaver. En chokolade kalender til hver af pigerne. Det var også endnu et brev fra nissen. Nissens oprydningsbunke havde også fået en gang lys, hvilket var lidt hyggeligt at vågne op til.


Brev fra Nissen


Nissens oprydningsbunke med julelysNatacha stod selv ud af mors senge og var vildt fascineret af de mange farvede lys


Der er vist ingen tvivl om at Natacha syntes det er noget mærkeligt noget med de lys.


bunke mad gaver og lys

At have besøg af nissen syntes jeg er ganske hyggeligt og jeg er næsten lige så spændt som pigerne for hvad mon han nu finder på - tænker det er ved at være svært at hitte på nye drillerier, hvor mon man finder nye gode ideer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...