torsdag den 13. november 2014

smartphone sleeve

Endnu en af Rebeccas kreationer. Denne blev lavet i efterårsferien og var noget hun prioterede meget højt, da den var til veninden, som netop havde fået en telefon i fødselsdagsgave. Jeg syntes det så lidt "farligt" ud at hun bare rendte rundt med den i hånden. Så en lille ide blev luftet for Rebecca. Hun var straks med på ideen og inden længe blev der fundet stof. Vi brugte min tlf til at måle efter. Stof blev fundet blandt resterne. Forside og foer blev klippet. Der blev syet og efter megen koncentration endte hun op med denne fine gave.






onsdag den 5. november 2014

Grydelap og grillhandske

Nogle indlæg er bare længe om at blive udgivet. Det kan man bla. sigende dette, men først nu er det lykkedes mig at tage billeder. Denne gang er det ikke mig der har været kreativ, men derimod Rebecca. Hun havde længe givet udtryk for at hun ville sy en grill hadske og en grydelap. Dette Fordi det var et stort ønske fra fødselaren og hun ville hellere lave den end købe en. Hvilket jo er rigtig dejligt.

Stoffet med campingvogne fandt jeg for noget tid siden i stof og stil hvor jeg straks tænke på projektet. Hvilket andet stof kunne man vælge til en - stadig ny campist .

Selv har  hun både klippet og syet grill handsken. Dog måtte hun ha lidt hjælp til at sætte delene sammen og så var skråbånd et ret svært. Grydelappen er Rebeccas helt egen, her lavede hun en skabelon i papir. Det eneste hjælp hun behøvede var igen de der skråbånd. Helst havde jeg fundet en anden løsning, men på skulle de. Syntes det er ret godt gået af en 7 årige.



 











fredag den 31. oktober 2014

Halloween kostume

Tid for heks og spøgelset, en rigtig u - hyggelig tradition. Ikke at det er en vi har for vane at holde, men i takt med at Rebecca er blevet større har halloween sneget sig mere og mere ind.
I år havde hun den ide at hun ville være heksepåfugl. Så endnu en gang er der blevet tegnet og fortalt hvordan kostumet skulle se ud.  (Se fastelavn herher og her).
Efterårsferien gik derfor med at lave kostume. En dag tegnede hun en anden var vi på stof indkøb efter det jeg lige manglede, såsom tyl og filt.
Vi brugte lang tid på at hygge om projektet.  Det blev der et kostume ud af.
Det har allerede været flittigt brugt først i sfo ' en dernæst i klassen, hvor hun vandt en flot 3 præmie for bedste kostume. Selvfølgelig skulle heksepåfuglen også i tøjet i dag og sammen med en veninde ud og ha stillet deres lækkersult.
Selvom Halloween endnu ikke er helt overstået er hun allerede i fuld gang med at finde ud af hvilket kostume hun mener vi skal lave til fastelavn. Ham måske jeg for en gang skyld kan blive færdig i god tid?
Nå men først lidt billed spam.

Kostumet vises frem







Lillesøster skal også være med 



Stolt 3. Plads vinder











HALLOWEEEEEN




 Mine to dejlige tøser

torsdag den 30. oktober 2014

Et lille smil

Om ganske få dage er det 5 måneder siden lillepigen kom til verden. Tiden hjemme på barsel går bare så stærkt. Dagene går hurtigere end man drømmer om og med et lille pus der ikke sover meget er det ikke bloggen der er blevet prioriteret.

Når Rebecca kommer hjem fra SFO skal der jo også hygges lidt om hende, for selvom hun er meget glad for lillesøster, vil hun stadig gerne have mors opmærksomhed.

Ofte bliver de ledige stunder brugt på det mere kedelige som tøjvask og oprydning, selvom lysten mere er til det kreative. Det hænder dog at jeg får lidt tid ved symaskinen. Meget er der ikke at vise frem og den smule der er venter vi lidt med. 

Til gengæld får du et lille smil herfra.






tirsdag den 12. august 2014

Barnevognspude

Med den smule kreatid jeg har haft til rådighed, de sidste måneder, har jeg ikke meget at vise frem. Dog lykkedes det mig, for noget tid siden,  at finde tid til at lave denne barnevognspude. Puden havde meget høj priotet hos mig, da jeg endnu ikke havde lavet en barselsgave til min dejlige niece. Endnu værre er det at dåbsgaven endnu ikke er blevet lavet. Gave har hun fået, men vil gerne give hende noget lidt mere personligt - bare rolig søs den skal nok blive færdig!
Puden blev ikke færdig på en dag, men over et par dage, hvor det lykkedes lillepigen at få lidt søvn. Egentlig ville det nok have været smartere at tage lidt opvask eller lidt oprydning, men det måtte være hvad det var, for nu ville jeg have lidt mig tid - skønt.
Selv er jeg rigtig godt tilfreds med resultatet og havde jeg haft mere af samme stof havde jeg nok lavet en magen til til lillepigen. Selve puden var simpel nok at sy, det tog dog lidt tid at lure mål og fremgangsmåde. Da det endelig lykkedes kom jeg desværre til at vende noget af stoffet på hovedet og opdagede det først da stoffet var klippet. ØV det må være den ammehjerne




mandag den 11. august 2014

Første skoledag

Hvor blev tiden af og hvad skete der lige med sommerferien? I dag havde Rebecca første skoledag i 1 klasse. Det hele går bare så stærkt så det er med at nyde dem mens man kan.


torsdag den 31. juli 2014

Klatretrold

Hmm. Det er nok fordi man ikke må at det er så sjovt.


Foto

Ammepude

Kreatid er der ikke meget af for øjeblikket og det er alt for lidt jeg har fået lavet det sidste lange stykke tid. Heldigvis nåede jeg at lave dette ammepude betræk færdig inden lillepigen kom til verden. Jeg er super glad for den og var det også de sidste dage af min graviditet,  hvor jeg ærgrede mig over ikke havde fået den tidlig i graviditeten, hvor jeg var omgivet af puder uanset hvor jeg kiggede hen.
Den er syet med usynlig lynlås, hvilket jeg syntes jeg er sluppet godt fra. Nu skal jeg bare have lavet et ekstra betræk.


tirsdag den 29. juli 2014

Et lille smil

Tænk at det allerede er 8 uger siden at lille pigen kom til verden. Der er ikke tid til meget med sådan en lille størrelse, slet ikke når man ikke sover om dagen og skriger eller hænger i brystet en stor del af tiden, men alt det er glemt når man får et lille smil





 

mandag den 16. juni 2014

Det blev en pige

Der er atter stille på blogge, men ikke i det lille hjem. I morgen er det 14 dage siden dette  lille vidunder kom til verden. Tirsdag d 3 juni - 5 dage over termin. Det blev en skøn lille pige. med en vægt på 2720 og 51 cm. Hvordan fødselen og dagene herhjemme er gået må jeg vende tilbage til en af de kommende dage. Først et par billeder af lillepigen.













 




 


 


 

torsdag den 22. maj 2014

Tykke mor


 

Kun en uge til termin og Rebecca syntes jeg er tyk

Det er i hvert fald en stor mave siger hun, mens der ikke er den mindste tvivl om at hun glæder sig
at blive storesøster.

Vi har rigtig hygget udenfor i dag. Frem kom engangsgrillen, menuen var ikke videre kulinarisk, men et par pølser, flute og salat -  og så en is til dessert. Rigtig hyggeligt var det, men hold da op hvor er der meget der skal ned når man bor på 2 sal.

Selvom det ikke altid er sjovt at lege med mor når hun hverken kan løbe eller sjippe. Alligevel blev der både spillet kort, sparket bold og leget en smule med vand. Det er jo bare om at nyde vejret og tiden inden baby tager alt tiden.




 

tirsdag den 20. maj 2014

Sengerand







 
Endnu et projekt er færdig, hvor er det dejligt når overskuddet er der. Jeg leger stadig med,balloner og prikket stof. Der er også blevet brugt flere meter af det pipingbånd jeg fik syet.

Til Rebecca havde jeg en tynd og slatten sengerand, som blev ved med at falde ned, så denne gang har jeg syet en tykkere en af slagsen.

Den er lavet af hobbyskum og er med lynlås i bunden, så den er lige til at tage af og vaske. Og så passer den perfekt sammen med puslepuden.


søndag den 18. maj 2014

Ta med projekt

Som et lille ta´ med projekt, har jeg gang i lidt håndsyning. Projektet har været i gang siden påske og selvom jeg har lavet en før og ved det tager tid, havde jeg glemt hvor lang tid det egentlig tager. Nu gør det ikke så meget, at den ikke bliver færdig med det samme, da det ikke er det første vi får brug for.

Den har været med i Sverige, ved jormoder og læge besøg samt div små tog ture. Sommetider når jeg kun et par sting, men lidt har også ret og den skal nok blive færdig med tiden.

Lige nu ligner det måske ikke så meget, men måske du har et bud på hvad det er?





torsdag den 15. maj 2014

Puslepude - nyt betræk

Endnu et projekt er blevet færdiggjort og jeg må sige det er helt rart at kunne strege den fra min liste. Puslepuden har længe ventet på nyt betræk og nu er det omsider lykkedes. Her blev der brugt nogle af de mange meter pipingbånd som jeg fik lavet og syntes det passer godt til puden uden dog at blive alt for tøset.




onsdag den 14. maj 2014

Pipingbånd

Metervis af pipingbånd er kommet gennem maskinen. Hele 10 meter er det blevet til, så der skulle være rigeligt til mine kommende projekter. Nu er det ikke fordi båndet er svært at lave, men det er dog lidt tidskrævende. Alligevel er der ikke sidste gang jeg kaster mig ud i projektet, da det giver mange nye muligheder som man ikke lige finder i butikkerne



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...