fredag den 31. oktober 2014

Halloween kostume

Tid for heks og spøgelset, en rigtig u - hyggelig tradition. Ikke at det er en vi har for vane at holde, men i takt med at Rebecca er blevet større har halloween sneget sig mere og mere ind.
I år havde hun den ide at hun ville være heksepåfugl. Så endnu en gang er der blevet tegnet og fortalt hvordan kostumet skulle se ud.  (Se fastelavn herher og her).
Efterårsferien gik derfor med at lave kostume. En dag tegnede hun en anden var vi på stof indkøb efter det jeg lige manglede, såsom tyl og filt.
Vi brugte lang tid på at hygge om projektet.  Det blev der et kostume ud af.
Det har allerede været flittigt brugt først i sfo ' en dernæst i klassen, hvor hun vandt en flot 3 præmie for bedste kostume. Selvfølgelig skulle heksepåfuglen også i tøjet i dag og sammen med en veninde ud og ha stillet deres lækkersult.
Selvom Halloween endnu ikke er helt overstået er hun allerede i fuld gang med at finde ud af hvilket kostume hun mener vi skal lave til fastelavn. Ham måske jeg for en gang skyld kan blive færdig i god tid?
Nå men først lidt billed spam.

Kostumet vises fremLillesøster skal også være med Stolt 3. Plads vinderHALLOWEEEEEN
 Mine to dejlige tøser

torsdag den 30. oktober 2014

Et lille smil

Om ganske få dage er det 5 måneder siden lillepigen kom til verden. Tiden hjemme på barsel går bare så stærkt. Dagene går hurtigere end man drømmer om og med et lille pus der ikke sover meget er det ikke bloggen der er blevet prioriteret.

Når Rebecca kommer hjem fra SFO skal der jo også hygges lidt om hende, for selvom hun er meget glad for lillesøster, vil hun stadig gerne have mors opmærksomhed.

Ofte bliver de ledige stunder brugt på det mere kedelige som tøjvask og oprydning, selvom lysten mere er til det kreative. Det hænder dog at jeg får lidt tid ved symaskinen. Meget er der ikke at vise frem og den smule der er venter vi lidt med. 

Til gengæld får du et lille smil herfra.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...