søndag den 30. oktober 2011

Hmm der røg min sy tid

Her troede jeg lige at jeg skulle have et par kreative timer  foran symaskinen, mens datteren legede eller var lidt med fra sidelinien, men der tog jeg fejl. Trods hendes kun 4½ år (det halve år er meget vigtig i hendes verden), har hun lagt belag på symaskinen. Hun fik pludselig den ide at hun ville sy en kjole. og ja hvorfor ikke. Det værste der kunne ske er vel at den ville blive vind og skæv eller ville ligge i et hjørne og aldrig blive brugt.Nu har hun tegnet mønstret af og klippet ud. På stoffet tegnede jeg nogle hjælpe streger så hun vidste hvor hun skulle klippe og ja det gjorde hun så. At det er blevet lidt skævt er ikke utænkelig. Hun er nu igang med at sy kjolen sammen og det er ikke meget jeg får lov at hjælpe.
Symaskinen er flyttet ned på sofabordet og vi har fundet en af hendes små stole frem og vupti så passer højten og hun kan nå pedalerne.



Egentlig havde min tanke være,t at hun skulle ha en børnesymaskine i julegave, så hun kunne være lidt med. Nu kan jeg godt se at de vil v ære spildt, siden hun er så godt igang på min.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...