onsdag den 23. maj 2012

Nem, smart og billig neglelak fjernerMens jeg tidligere på dagen havde et par minutter til at læse nogle af alle de hyggelige indlæg rundt omkring på jeres blogge, kom jeg til at love Helle at lave en lille Diy. Hun havde set en neglelak fjerner på nettet, hvor du blot stikker fingeren ned og wupti så er det væk. (Har du fået neglelak helt ned til negleroden er det dog ikke sikkert at den kan komme helt derned). På et tidspunkt investerede jeg også i sådan en og følte mig lidt dum, da jeg fandt ud af at jeg kunne have lavet det lige så godt selv.
Der findes flere udgaver og mærker på denne ide, den eneste forskel er designet og at skumgummiet ved de dyre modeller ofte er sort, så du ikke ser hvor beskidte de faktisk bliver af neglelakken.


Det skal du bruge:
1 syltetøjs glas med låg
1 stykke skumgummi
hobbykniv
Neglelakfjerner

Her er hvad jeg brugte, da det lige var disse størrelser jeg havde ved hånden, selvom jeg godt kunne ha tænkt mig at glasset var lidt mindre, eller skummet lidt større.Sæt glasset oven på skumgummiet og marker hele vejen rundt. Skær rundt, du kan evt bruge en saks til hjælp.

Midt i cirkelen skæres en streg, her har jeg markeret den med tusch for synets skyld. Du kan evt lave et større hul, men jeg syntes dette virker fint.


Læg nu skumgummiet i glasset og hæld neglelak fjerner i. Ikke for meget den skal jo ikke svømme i det, men alligevel nok til at fugte skumgummiet - prøv dig frem, du kan jo altid hælde mere i.


Nu er Neglelak fjerner glasset klar til brug, så er det op til dig om du vil dekorere den. Husk at sætte låg på da neglelak fjerneren ellers vil fordampe.


Til indvielse af glasset har jeg idag taget neglelak på.


Sænk fingeren ned i hullet og kør fingeren rundt, så det gnider op af skumgummiet.


Her ser du neglen efter lakket er fjernetEfter noget tids brug bliver skumgummiet jo slidt. Dette ses meget nemt her, da jeg har brugt det i hvidt. Du kan vælge at skylle den, men der vil nok sidde lidt rester tilbage - ikke at det betyder det store. Hvis ikke du har lyst til at vaske den tager det jo ikke mange minutter at skifte dette stykke skumgummi.


7 kommentarer:

 1. Genialt....det må jeg prøve! Tak for at du deler :-)

  Lene

  SvarSlet
 2. så fedt at du ville lave en diy ... tak og jeg har lavet et indlæg om det du har lavet lige her http://belladotte.blogspot.com/2012/05/neglelak-fjerner.html

  håber det er ok :)

  SvarSlet
 3. Hvor smart - det er da genialt.
  Må jeg (også) vise den på min blog og naturligvis linke og henvise til dig... Du finder min blog lige her: www.tinadalboge.dk - kh Tina

  SvarSlet
 4. Hvor er jeg glad for at i kan bruge ideen. Jeg kan ikke sige nej til at i linker, men takker gerne:-)

  SvarSlet
 5. Tina du må selvfølgelig også gerne vise den

  SvarSlet
 6. Haps - den idé snupser jeg :-) Billigere end alle de andre mærker. Jeg har en som min veninde købte i Italien i sommers (fra Kiko) - og den virker - men tænker den kan genbruges med noget nyt skumgummi og lakfjerner :-) Tak for den.

  Vh. Christina.

  http://krummerand.blogspot.dk/

  SvarSlet
 7. Hvor dejligt at du kan bruge ideen. Ideen virker, der er dog forskel på hvilken lakfjerner man vælger. Nogle er ikke gode til alle mærker og ikke alle kan fjerne glimmer.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...