tirsdag den 11. december 2012

Man kan roligt sige at blokken er blevet forsømt her i december måned. Tid er der bare ikke nok af. Man når lige at komme hjem fra arbejde, hente i børnehaven og så skal der laves aftensmad. Snart efter er der julekalender som Rebecca og jeg selvfølgelig ser sammen. Kort efter er det sengetid. Tilbage er kun de sene aftentimer, men når man skal op kl 5 om morgenen skal jeg passe på ikke at blive for bidt af det jeg laver, for så får jeg slet ikke noget søvn.
Lidt julehygge finder vi alligevel tid til, dog er har jeg endnu ikke fundet anvendelse for det sidste gran, Køleskabet er fyldt med kagedej af forskellige slags, som bare venter på at blive formet og bagt. Med julegaverne er jeg håbløst bagefter. De der skal laves er langt fra færdige og der er endnu ikke købt en eneste.
Et par ture ud i sneen er det dog også blevet til. Kælken har været transportmiddel fra børnehaven og Rebecca og jeg fik bygget den fineste snemand.
Endnu en gang er dagen bare forsvundet og jeg må erkende, at der heller ikke i dag er blevet streget meget fra min liste. De næste par dage bliver ikke bedre, men er ikke i tvivl om at julehyggen alligevel er at finde her i det lille hjem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...