tirsdag den 13. august 2013

Rebeccas første skoledag

Så det op klokken syv og så afsted jubijæææ..

Nu har jeg ikke længere nogen lille pige, for i dag, kom dagen hvor Rebecca skulle starte i skole. Første skoledag - Hun var spændt og kunne ikke vente med at få den nye taske på ryggen og komme afsted.

Vi blev ved indgangen til hallen, modtaget af nogle af de større klasser, der stod klar med flag, for at modtage de nye. Rebecca fik det helt store smil på, men blev så genert. I hallen var der dækket op til morgenmad. Vi satte os og souschefen sagde et par ord, hvorefter vi havde en halv times tid til at nyde morgenmaden. Så var det de stolte ungers tur. De havde øvet og øvet og skulle nu synge et par sange for os forældre. "så det op klokken syv og så afsted jubijæ" Der blev sunget godt igennem. Tror vi kommer til at høre mere til dem,da det allerede er deres anden optræden siden de startede i mini sfo.

Efter deres  optræden blev de klassevis kaldt op en efter en, hvorefter de gik hen i deres klasser. Rebecca skule i 0.a, mens veninderne er fordelt mellem de andre to klasser.  Måske det var det derfor hun syntes at det var lidt kedeligt at være i skolen, men det er jo bare et spørgsmål om tid før hun falder til og får nye kammerater.

Mens de nye elever gik deres klasse, blev vi tilbage i hallen hvor inspektøren sagde et par ord om bla skolestart, selvstændighed og sammenhold og hvor vigtigt det er at vi bakker op hele vejen igennem...
Ike længe efter kunne vi gå hjem, men børnene fik ikke fri før kl. 12, så jeg tog hjem, blot for at hente hende et par timer senere. Nu havde jeg jo taget dagen fri, så skulle vi jo også have lidt hygge ud af dagen.

Rebecca klar til første skoledag 
 

Skoletasken som Rebecca fik lov at vælge, selvom vi ikke var enige
- det var den der sad bedst, så må man jo gi sig.
 


Rebecca venter på at blive råbt op
 
 
 Her er 0.a samlet og klar til afgang
 
 
Morgenens første billede - ud af sengen og frem med tasken.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...