tirsdag den 13. september 2016

Sommerferie og efterår

Når jeg kigger på kalenderen bliver jeg lidt trist. Den siger 1 september (- eller det gjorde den da jeg startede dette indlæg) hvilket jo betyder at sommeren er slut. Jeg nåede lige at blinke med øjnene. Nu sidder jeg her og undre mig over hvor den sommer blev af?

Min intention var at blogge noget mere, men med sommer, børn og ferie kunne jeg have sagt mig selv at det var en illution. Vi har nydt sommeren, været på legepladser, klatret i træer, været på camping, i sommerland, på stranden og andre småture. Vi har solet os og hoppet i vandpytter. Vi har i det hele taget rigtig hygget os.

Når man er sommer menneske som jeg er, må man prøve at finde fordelene ved efteråret og at vi går den møke tid i møde:

Naturens forandring, alt bliver så utrolig smukt og farverne ubeskrivelige. Ta´ ungerne med en tur i skoven, der så meget at hente, at der er til flere timers hygge når man kommer hjem.

Pollensæsonen lakker mod enden

Til mørke og køligere vejr, høre stearinlys, Kaffe/te/cacao og hygge under tæppet

Halloween. Selvom det ikke er en dansk tradition har vi alligevel taget den til os. Ikke at vi gør det store ud af det, men Græskar og et kostume bliver det nok til.  Hmm mon det også bliver dagen før i år?

Jul, allerede nu har et par julegaveideer sneget sig ind i hovedet, nu mangler jeg bare tid.

Indetid  = kreatid

Kreatid = sy tid,  cuttetid, nørkletid. Tid til alt den kreativitet der ikke har været hele sommeren. Rebecca og jeg har Allerede et par ideer på tapetet og mon ikke Natacha er så gammel nu at hun sagtens kan være lidt med på sidelinien .

Men inden det bliver alt for efterårs agtigt, skal vi først nyde alt det gode vejr, som september forhåbentlig bringer -og indtil nu kan vi jo ikke brokke os. Vi nyder alt den tid ude som overhovedet er muligt.
Mens det stadig føles som sommer, får  lige et billeder fra ferien


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...